Termékcsoportok

Nyakláncok

Láncokat készítünk 0,45 mm átmérőjű huzalvastagságtól 2,5 mm huzalvastagságig. Sárga, vörös és fehér aranyból, valamint ezek kombinációiból. Hosszuk változó lehet: 18 cm-től akár a derékláncig, ami 90-cm is lehet. Készítünk még csőből attöréssel, vagy áttörés nélkül; fényesre polírozottan, vagy mattolt felülettel.

Nyaklánc (003)

A képen látható lánc és karlánc kézzel készült 14K-os, 65 mm átmérőjű sárga aranyból. Hossza: 50 cm és 20 cm.

Ovál elemekre ráforrasztott pici lapocskák, melyeket karikákkal fűzünk össze. Minden egyes szem a biztonság érdekében leforrasztva készül. A láncokat karikákkal fejezzük be és biztonsági zárat teszünk rá. A hosszát a megrendelő határozza meg. Súlya változhat. Az anyagmennyiségtől függően lehet 50 cm és akár 80 gr is.

A képen látható ékszer:
- színe: sárga
- finomsága: 585‰
- hossza: 50 cm
- súlya: 10,8 gr


Nyaklánc (004)

A képen látható nyaklánc férfiaknak készült. Egyediségét a 7 mm átmérőjű borzolt barna színű bőr adja meg, melynek durvasága jól kiemeli a finoman kimunkált. fényesre polírozott csődíszt, mely 585‰ finomságú sárga aranyból készült fehér arany rátétekkel. Középen egy darab hosszú, két oldalt 2 db rövidebb elemmel. A láncot 2 db rövid lezáróelemmel fejezzük be és biztonsági zárat teszünk rá.

A láncot a modern férfi ékszereként ajánljuk. Az egyedi elképzeléseket itt is figyelembe vesszük. (Bőr színe, csődísz kidolgozása, áttörése, rátétek, színek, stb...)

A képen látható ékszer:
- bőr: valódi, borzolt
- csődíszek: 585‰ sárga arany, fehér arany rátétekkel
- hossza: 50 cm
- netto arany súlya: 13,5 gr


Nyaklánc (002)

A képen látható nyaklánc 3,5 mm átmérőjű, fekete kaucsukra rádolgozott, - kézzel - megfelelő vastagságúra húzott 14K-os Au csőből készült. A lánc 50 cm hosszú, a karlánc 20 cm. Egyediségét az áttört mintától kapja, mely mintát ízlésének megfelelően választhatja ki katalógusból.

A képen látható lánc:
- finomsága: 585‰
- hossza: 50 cm
- netto arany súlya: 13,5 gr

A képen látható karlánc:
- finomsága: 585‰
- hossza: 20 cm
- netto arany súlya: 10,3 gr


Nyaklánc (005)

A képen látható nyaklánc 12 db, a karlánc 5 db kézzel húzott vastag falú csőből készült fehérarany féldomború rátéttel. Az ívre hajlított elemek mindkét végét fehérarany féldomború rátéttel fejezzük be és karikákkal fűzzük össze, melyek egyenként leforrasztva készültek.

Egyszerűségében rendkívül muatós modern férfi észerek.

A képen látható nyaklánc:
- anyaga: 585‰ sárga arany fehér arany
rátétekkel
- súlya: 45 gr
- hossza: 50 cm

A képen látható karlánc:
- anyaga: 585‰ sárga arany fehér arany
rátétekkel
- súlya: 19,7gr
- hossza: 22cm

Karláncok, karperecek

Karláncokat tömör huzalból, karpereceket különféle profilú csőből és tömör anyagból készítünk. Lehet kerek, ovál vagy szögletes formájú, mindegyik rendkívül modern és divatos. Lehet sima, de leht díszíteni áttöréssel, elütő színű rátéttel, kézi véséssel. A karperecek általában félbe nyithatóak, alul zsanérozással készülnek. A zsanér lehet elütő színből, rejtett vagy konkrétan kiemelt dupla zsanér is. A zár mindig biztonsági nyolcassal van elkészítve.

Karperec (003)

Főleg férfiak részére ajánljuk a képen látható 8,5 mm széles vastag falú, ovál profilra kézzel húzott nagyméretű karperecet. Nyitható zárral és biztonsági nyolcassal van ellátva, így a kikapcsolódás veszélye minimális. Tetejére 3 db kerek lapocskát tettünk fehér aranyból.

A karperec készülhet teljesen símán, minta nélkül, vagy bármilyen a megrendelő által kitalált mintával, mely lehet: kézi vésés, vagy elütő színű rátét, (háromszögek, ívek, kerek lapocskák, geometriai ábrák...)

Női változata finom barokkos véséssel és kisebb átmérővel készül. Ovál változatban készítjük.

- súlyuk kb. 20 gr.
- anyaguk: 585‰ sárga arany, fehér arany rátétekkel
- méretük: 70 * 60 mm vagy 60 * 50 mm


Karkötő (001)

Kifejezetten női viseletre alkalmas karperec. Szélessége 10 mm, kézzel domborított, vastag, tömör lemezből szélein körbefutó merevítő huzallal. A zár itt is biztonsági nyolcassal van ellátva. Véshető, de köves rátéttel is elkészítjük Szélessége 3 mm-től 15 mm-ig

A képen látható karlánc:
- anyaga: 585‰ sárga arany
- hossza: 65 mm * 55 mm * 10 mm
- súlya: 16,1 gr


Karperec (002)

A képen látható karperec nők és férfiak részére egyaránt ajánlott. 7,5 mm széles, tömör lemezből előállított, szögletes formájú. Rendkívül stabil, ütődést, igénybevételt maximálisn tűri, így mindennapi használatra kiválóan alkalmas.

Egyszerűségével rendkívül népszerű. Teljesen sima változatát tartjuk a legjobbnak. A milliméter pontosan záródó két végét egy biztonsági nyolcassal fogjuk össze. A minél egyszerűbb hatás érdekében zsanérozás nem található rajta. Oldalra elfordítva vehető fel, illetve le. Mérete egyedileg meghatározható.

A képen látható lánc:
- anyaga: 585‰ sárga arany
- hossza: 52 * 58 mm
- netto arany súlya: 16,7 gr


Karperec (001)

A 2 db fekete kaucsukkal kombinált férfi karperec részben kézzel húzott ovál csőből, részben öntött elemekből áll.

A középen elhelyezett betét kidolgozása adja meg az ékszer végleges stílusát. Készülhet átöréssel, rátéttel, véséssel. Szélessége: 8,5 mm

A képen látható karperec:
- anyaga: 585‰ sárga arany
- hossza: 21 cm
- nettó aranysúly: 14,0 gr

Manager ékszerek

Férfi ékszereknek is nevezhetnénk. Új életet élnek ezek a kiegészítők, melyek az elegáns, exkluzív megjelenés nélkülözhetetlen nemes eszközei. A határozott férfi eszközei ezek, melyek ízléses, diszkrét díszei a nyakkendős öltözetnek. Új tartalommal tölti meg a férfit, jel arra, hogy megtalálható ott, ahol éppen szükség van rá.

Mandzsetta (001)

A mandzsettagomb érdekességét a háromszögforma adja. A polírozott felületen középpontból indított sugárirányú kézi vésés teszi csillogóbbá. A vésés az egyenlő oldalú háromszög bal sarkából is kiindulhat, ilyenkor befejező dízsítősort teszünk rá.

A képen látható mandzsettagomb:
- anyaga: 585‰ sárga arany, fehér és vörös arany rátéttel
- mérete: 15 mm * 10 mm
- súlya: 3,7 gr


Mandzsetta (005 és 006)


A klasszikus ovál forma és a kézzel vésett díszítés adja meg az ékszer eleganciáját. Többféle egyedi vésés alkalmazható, melyet katalógusból lehet kiválasztani.

Mandzsetta (005):
- anyaga: 585‰ sárga arany, kézi véséssel
- mérete: 15 mm * 10 mm
- súlya: 3,1 gr

Mandzsetta (006):
- anyaga: 585‰ sárga arany, kézi véséssel
- mérete: 15 mm * 10 mm
- súlya: 3,1 gr


Mandzsetta (003 és 004)

A képen látható szép ívű ovális mandzsettagomb különlegessége a tükörfényesre polírozott felületre rádolgozott 3 db 3 színű lapocska, mely mattolt felületű.

Mandzsetta (003):
- anyaga: 585‰ sárga arany, kézi véséssel
- mérete: 16 mm * 16 mm * 16 mm
- súlya: 3,2 gr

Mandzsetta (004):
- anyaga: 585‰ sárga arany, kézi véséssel
- mérete: 16 mm * 16 mm * 16 mm
- súlya: 3,2 gr

Mandzsetta (007)


A hosszúkás formájú nyakkendőcsipesz egy szett része, melynek másik darabja egy mandzsettagomb. A sárga alapra rádolgozott 3 db 3 színű lapocska különleges, mattolt felületű. A gombra helyezhető lánc kapocsolja össze a csipesszerűre kialakított ékszert, mely ezáltal biztonságos, és nem esik le.

Mandzsetta (007):
- anyaga: 585‰ sárga arany, fahér és vörös arany rátétekkel
- súlya: 4,5 gr
- hossza: 42 mm

Gyűrű, lábujjgyűrű

Gyűrűt már az ókorban is viseltek. A lábujjgyűrű ismét divat. Íme két példa ezekre:

Gyűrű (001)

A tömör lemezből kézzel domborított gyűrű érdekessége a lágy ívű áttörés. Rendkívül mutatós és kevés aranyból elkészíthető. Készülhet tömör, áttört vagy rátétes változatban.

Gyűrű (001):
- anyaga: 585‰ sárga arany
- szélessége: 10 mm
- súlya: 2,1 gr


Gyűrű (002)

Kifejezetten lábujjgyűrűnek kialakított alul állítható változat. Áttörve vagy áttörés nélkül készülhet.

Gyűrű (002):
- anyaga: 585‰ sárga arany
- szélessége: 10 mm
- súlya: 2,1 gr

Testékszerek

A XXI. századben ismét divat a testékszer. Az általunk gyártott változatát köldökbe kell elheylezni. A nyári csábítás eszköze. Az üreges gömbben elhelyezett csillogó szintetikus kövek még jobban vonzzák a tekintetet. A menetes szárról lehúzható golyó a biztosíték arra, hogy nem fog leesni. Rendkívül könnyű és a mindenféle ívelt forma miatt kellemes viselet, nem akard. Készülhet 7 féle színben, vörös fehér és sárga aranyból.

Piercingek

A képeken látható piercingek:
- anyaga: 585‰ sárga arany
- súlyuk (darabonként) körülbelül: 1,8 gr
- mérete: alsó gömb: d = 8,5 mm
biztosító gömb: d = 5 mm
- kövek: kizárólag szintetikus kövek

Gravírozás

Ékszereit, dísztárgyait, személyesebbé teheti gravírozással. A felületeket számítógép vezérlésű gravírozó géppel végezzük maximum A/4 méretig. Beletartozhat a pici nemesfémtárgyaktól a cégtáblákig minden.

Gravírozás

Elvégezzük intézmények táblarendszerének teljes körű tervezését és kivitelezését. Ezen kívül

Készítünk:
- piktogramokat
- eligazítótáblákat
- névtáblákat
- bilétákat